Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 374 4747
Üzenet küldése
Elismerések:

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Üdvözlöm!

Nagyapáti Ágota vagyok, a Városi Ingatlaniroda munkatársa.

Szegedi születésű vagyok és örülök, hogy hazánk egyik legélhetőbb városában élek és dolgozok. Tisztában vagyok az itteni illetve környékbeli lehetőségekkel.
Hiszem, hogy képes vagyok összehozni a tökéletes ingatlant a tökéletes tulajdonossal, legyen ez adás-vétel, bérlés vagy befektetés. Munkámban pontos, precíz, korrekt és naprakész vagyok. Németül társalgási szinten beszélek.
Célom a megbízóim maximális elégedettségének elnyerése.

Szeretném ha egy személyes találkozó keretében győződne meg a talpraesettségemről, megbízhatóságomról és hitelességemről.

Várom megtisztelő hívását!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Ahol minden olajozottan megy

Szeged Tarján, Olajos Ismeretlen
Eladó tégla lakás, 40 m2
22 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Friss ingatlan

Napfényes, 3 szobás, erkélyes otthon

Szeged Tarján, Retek utca
Eladó panel lakás, 59 m2
25 990 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Friss ingatlan

Első emeleti garzon eladó

Szeged Felsőváros, Szilléri Ismeretlen
Eladó tégla lakás, 32 m2
19 200 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Szeged híres város, Tápéval határos

Szeged Tápé, Szendrey Júlia Ismeretlen
Eladó családi ház, 120 m2
88 600 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Két kőhajításnyira a Tiszától

Szeged Felsőváros, Becsei utca
Eladó panel lakás, 53 m2
23 900 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Tiszaszigeti tó eladó

Tiszasziget
Eladó telek
10 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Itt malmozhat kedvére!

Tiszasziget
Eladó tanya, 70 m2
34 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Gyálaréti zártkert faházzal eladó

Szeged Gyálarét, Szercsika utca
Eladó zárt kert, 34 m2
14 000 000 Ft
Nagyapáti Ágota

Nagyapáti Ágota

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Profi értékesítő! Maximálisan segítőkész, bármikor rendelkezésre állt, ha kérdés merült fel, nyugodt szívvel fordulhattam hozzá mindenben tudott segíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Turai István

Ágota a lakáshirdetésünkre jelentkezett és ajánlotta fel segítségét az eladás lebonyolításához. Már az első megbeszélés és a lakás fényképezése során kiderült, hogy nagyon profin végzi a munkáját, ezért gondolkodás nélkül megbíztuk a lakás értékesítésével. Pár nap alatt talált vevőt és sokat segített abban, hogy az általunk elképzelt áron tudtuk értékesíteni a lakást. Egy nagyon közvetlen, a munkáját nagy pontossággal végző,megbízható ingatlanértékesítőt ismertünk meg a személyében, akit bátran ajánlunk mindenkinek. Orsolya és Zsolt

Kinneth Zsolt

Ágota egy végtelenül segítőkész ingatlanos, akire számíthatunk minden esetben. Telefonon és e-mailben is gyorsan reagált. Ha kérdésünk volt mindig tudott adni választ. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Nagy Krisztina

Az egyik legkorrektebb ingatlanos, akivel találkoztam ezidáig. Kedves, segítőkész, nem tolakodó. Problémamegoldó képessége kiemelkedő. Szívesen ajánlom mindenkinek a vele való együttműködést.

Gyöngyi

Ágota tökéletes példája a legjobb értelemben vett ügyfélközpontúságnak. Hosszas, eredménytelen próbálkozás után az ő keze alatt pillanatok alatt új és jó gazdára lelt szeretett lakásunk. Külön szeretném kiemelni mindenre kiterjedő figyelmét, alaposságát, kedvességét, hozzáértését, az ügymenetet mindenben megkönnyítő és támogató hozzáállását. Érezhetően a legjobbat szerette volna kihozni mindkét fél számára -- bízvást állíthatom, ez sikerült is. Hálás köszönet minden fáradozásáért!

Bánki Mária

Gyors egyeztetés, igényes befotózás után, 7 nap alatt sikerült eladni az ingatlant Ágota segítségével. Mindenről időben és pontosan értesültem. A szerződéskötés is rajta keresztül gyorsan és egyszerűen megtörtént a VING üdvédjével. Maximálisan elégedett voltam a munkájával.

Kaposvári Péter

Ágotára mindenben számíthattunk lakásunk kiadása során, mivel mi nem tartózkodtunk a városban, nyugodtan rábízhattuk a kulcsokat, a lakás bemutatását. Folyamatosan tájékoztatott a lehetőségekről, az érdeklődőkről, mire végül megtaláltuk az ideális bérlőt. Jó szívvel ajánlom, nagyon lelkiismeretesen, gondosan, profin végzi a munkáját.

Sonkoly Antónia

Kedves, határozott, de nem tolakodó ingatlanos, profi fényképezéssel, jó hirdetési szöveggel.2 nap alatt eladta az ingatlanom.

Komócsin György

Tisztel Ingatlan közvetítő. Ágotában egy igen odafigyelő türelmes embert ismertünk meg, olyan apró részletere is figyelt ami messzi felülmúlja a magyar ingatlanosokat. Az ő színvonala az amerikai ingatlanos luxus kategóriájában maximálisan helyt állna. Odafigyelt az eladóra és a vevőre egyaránt úgy hogy mindenki éreztette a színvonalas kiszolgálást. Örülök hogy az ő segítségével adtuk le családi házunkat. Szeged 6791 Borsika utca 12. Király

Király Rita Judit

A munkatársukkal elégedett voltam, pontos és megbízható. Bátran ajánlom másoknak is.

Bartucz Tibor