Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.

Kedves Érdeklődő!

Hegedűs Csabáné Éva vagyok.

20 éve emberekkel foglalkozom, számomra nagyon fontos az ügyfél elégedettség.
Munkám során alapvető, hogy gyorsan, tisztességesen és bizalommal végezzem feladataimat.
A minőség, a pozitív hozzáállás híve vagyok, szeretek intézkedni, jönni-menni.

Élete egyik nagy döntésénél ott szeretnék lenni.

Keressen fel elérhetőségeimen és találjuk meg együtt a megoldást!

Ingatlanok

Friss ingatlan

Kisteleki Házikó

Kistelek, Petőfi utca
Eladó családi ház, 45 m2
13 500 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Lakjon Sándorfalván egy Panel áráért

Sándorfalva
Eladó családi ház, 65 m2
23 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Amerikai konyhás Családi ház Szatymazon

Szatymaz
Eladó családi ház, 90 m2
31 800 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Sándorfalvi Családi Ház Parkosított Udvarral

Sándorfalva
Eladó családi ház, 75 m2
19 900 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Bakson Családi ház Eladó

Baks, Ady Endre utca
Eladó családi ház, 57 m2
4 800 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Sándorfalván Szántó Sürgősen Eladó

Sándorfalva, Kéri dűlő
Eladó mezőgazdasági
3 500 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Legyen itt új Otthona

Kiskunmajsa, Kigyós puszta
Eladó tanya, 85 m2
9 800 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Szatymazi Családi Ház

Szatymaz
Eladó családi ház, 80 m2
25 800 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Egy Otthon varázsa Szatymazon

Szatymaz
Eladó tanya, 83 m2
26 800 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Nagycsaládosoknak vagy Két generációs családoknak

Balástya
Eladó családi ház, 260 m2
50 000 000 Ft
Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Éva nekem is sokat segített az ingatlan eladásnál,egy másik keresésében is felajánlotta a segítségét.Mindent megtesz az ügyfelekért.

Koromné Ágoston Katalin

Köszönöm Évi kitartó munkádat.Mindenkivel közvetlen, udvarias, nagyon türelmes voltál. Másoknak is ajánlani tudom csak a munkáját ami számár ha jobban belegondolok nem is munka hanem szívével lélekkel készül minden egyes napra. Tisztelettel Bakai Csabáné

Bakai Csabáné

Évával véletlenül kerültünk kapcsolatba.Hihetetlen energiával és lelkesedéssel futott neki az eladásnak.Gyorsan adta el az ingatlant,amit másoknak fél évig nem sikerült. Sokat segített az eladás,és másik ingatlan vásárlásánál is ami nem tartozott a munkájához.Mindig barátságos és korrekt.Olyan megoldásokra törekszik hogy mindkét fél elégedett legyen.Jó szívvel ajánlom mindenkinek.Köszönjük Évi.

Balogh Mária

Nagyon meg voltunk veled elégedve-hisz mint eladásban ,vételben segetítettél.De most mondhatom hogy rekord gyorsasággal 1 nap alatt adtad el ingatlanunk,ami számunkra még felfoghatatlan.köszönjük szépen gyorsaságod,ügyességed befűszerezve kedvességeddel.

Magyar Andtea

Ezúton szeretném megköszönni rugalmas mindent megoldó lelkiismeretes munkáját. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!

Sipterné Horváth Aranka

Évi rendkívül rugalmas volt segítőkész, és a szívét, lelket bele tette a munkába. Örülök hogy őt választottuk nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek

Bozsóné Sarró Tímea

Évi közvetlen, udvarias, nagyon türelmes, segítőkész ember. Bármikor elérhető, a felmerülő kérdésekre azonnal, megnyugtató választ ad. Az ingatlant nagyon gyorsan, rövid határidőn belül sikerült értékesítenie. Az értékesítést követően az új ingatlan vásárlásában is teljes körű segítséget nyújt, támogatásáról biztosít. Nagyon jó szívvel, csak ajánlani tudom.

Takács Angelika

Évával nagyon könnyű volt a közös "munka". Rugalmas, türelmes, nyitott és kedves. Bármikor elérhető, minden problémát gyorsan és hatékonyan kezel. Tárgyalóképessége kiemelkedő, személyisége megnyugtató. A vevőkkel is közvetlen és próbál mindig közös nevezőt találni illetve mindkét fél igényeit figyelembe veszi. Bátran ajánlanám masoknak is és köszönjük a munkáját!

Fricz Ákos

Évivel már második alkalommal dolgoztunk együtt.Egyszer vevőként,másodjára eladóként kerestem meg.Ő minden szempontból tökéletes választás!Kedves,segítőkész,lelkes.Figyelme a legapróbb részletekre is kiterjed.Bármikor kereshettem ő mindig válaszolt,megnyugtatott.Bátran ajánlom Évit mindenkinek,mert Profin dolgozik.

Gajdacsi Beáta

Éva megbízható, segítőkész, rugalmas és korrekt. Ingatlanunkat precízen, mindkét fél érdekeit szem előtt tartva mutatta be. Mindent megtett annak érdekében , hogy ingatlanunkat mielőbb el tudjuk adni. Nagyon elégedettek voltunk a munkájával, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Hellné Ámont Edina

Nyugodt szívvel és bátrán ajánlom Évit azoknak, akik eladnák ingatlanjukat, vagy akár vásárolnának. Mivel előtte sosem vettük igénybe ingatlanközvetítő segítségét, sok kérdéssel és félelemmel vágtunk neki. Már a kezdetektől megtalálta a közös hangot a család minden tagjával, profizmusával és kedvességével pedig gyorsan baráti és bizalmi kapcsolat alakult ki. Fontos számára, hogy mindkét fél elégedetten, pozitív tapasztalatokkal gazdagodjon, mindezt maximális türelemmel és jókedvvel teszi. Azt gondolom ez sikerének egyik alapja.

Tóth Piroska

Évi redkívül türelmes és megértő. Velünk egyáltalán nem volt könnyű dolga, mert nem igazán vagyunk még felkészülve a házunk eladására. Ezt is megértően és türelmesen kezelte. Teljesen hiteles képeket készített a házról. Az érdeklődőknek olyan lelkesen mesélt a ház és a kert értékeiről, hogy mi magunk sem tettük volna jobban. Redkívül barátságos és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Franzer Jánosné

Rendkívül kedves, türelmes, segítőkész embert ismerhettünk meg Évi személyében. Ő volt az egyetlen, aki megcáfolta az ingatlanos szakmáról alkotott véleményünket. Igényeinket figyelembe véve személyre szabottan kereste nekünk a megfelelő ingatlant, időt, energiát nem kímélve. Lelkesedése töretlen, szakmai elhivatottsága maximális, munkaidőn kívül is rendelkezésre áll és ahol tud, segít! Remek embert, remek barátot ismerhettünk meg személyében!

Kántor Szilvia

Kedves, segítőkész és egyenes. Több ingatlanossal voltunk kapcsolatban, de ő volt az egyetlen aki a mi érdekünket nézte, nem azt, hogy rögtön ránk erőszakoljon valamit, amit nem akarunk. Nagyon jó emberismerő, a mi igényeinknek megfelelő ajánlatokat küldött. Úgy éreztük, mintha a barátunk segít a házvásárlásban. Köszönjük neked Évi és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk.

Abonyi Tünde

Mind szakmailag, mind emberileg tudom ajánlani, amennyiben eladni vagy venni szeretne ingatlant. Precíz, pontos, megbízható. Mindig teljes körűen tájékoztatott az eladásra szánt ingatlanról, szakmailag nagyon felkészült volt. Figyelembe vette az én igényeimet, nem erőltetett semmit. Kedvesen, türelmesen állt hozzám, mindig elérhető volt telefonon. Nagyon jó volt vele együtt ingatlant keresni.

Czakó Judit

Rendkívül segítőkész, kedves ember. A lakásról valóban olyan képeket készített amik a valóságot tükrözték. Az ő segítségével nagyon rövid idő alatt eladtuk a lakásunkat, pontosan annyiért, amennyiért szerettük volna. Segített nekünk másik ingatlan keresésében is. Nagyon kedves ember. Bármikor hívhattuk, mindig segített. Amikor elbizonytalanodtunk, ő bátorított minket. Nem ingatlanközvetítőként, hanem barátként viszonyult hozzánk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tóthné Buka Beatrix

Évivel talàlkozni az ingatlan eladàsa és vétele egy teljessen új dimenzió került! Mindent megtesz, hogy megismerje a résztvevőket, ezek után olyan profin teszi eléd az ajánlatokat, hogy szinte látod igen itt boldogan élhetek! Neki ez nem csak munka, hanem teljes szívével elkötelezettség! Mindig elérhető, kedves és segítőkész! Új otthonod megtalálása olyan könnyedségel zajlik, mint egy harmónikus tánc, ahol a koreográfus nem csak végigvezet a lépéseken, hanem folyamatossan melletted van és fényként mutatja az útat! Köszönöm, hogy megismerhettelek! Soha nem választanék mást!

Dr. Garamvölgyi Andrea

Éva rendkívül precíz. Meghallgatja az ügyfél igényeit és annak megfelelően is cselekszik. Végre valaki aki a fényképeket is úgy készíti az ingatlanról, amilyen az a valóságban is. Nem csak egy asztalt, vagy virágot lát az ember, hanem a fürdőszobát, konyhát, szobát. Azt amit a vevő látni akar. Minden kérdésre válaszol, és mindig felveszi a telefont. Türelmes, segítőkész és nagyon perecíz. Nem elveszi a kedvet a vásárlástól, hanem meghozza azt. További sok sikert kívánok!

Monika Abraham-Tandari

MÁR MÁSODIK VÉTELÜNKET BONYOLÍTJA LE,UGYANOLYAN LELKESEDÉSSEL,TÜRELEMMEL.MINDIG AZ IGÉNYÜNKNEK MEGFELELŐ INGATLANT AJÁNL,ÉS NEM FUTUNK ÜRES KÖRÖKET.FELKÉSZÜLT,PONTOS.

Magyar Andrea

Évi teljesen lerombolta saját és mások tapasztalatai által formálódott előítéleteimet az ingatlanosokról. Nem próbált ránk sózni olyanasmit, ami nem felelt meg a kívánságainknak, hanem segített (más ingatlanosokkal is felvéve a kapcsolatot), hogy megnézhessük a szóba jöhető házakat. Vele őszintén beszélhettünk a fenntartásainkról, nem szépítgette a valóságot, nála a 3,0m x 6,0m-es szoba 18 nm, és nem 24. Bármilyen kérésünk, kérdésünk merült fel, azonnal készen állt, hogy segítsen. Mindenkinek ajánlom, aki olyan ingatlanközvetítőt keres, aki valóban figyel rá, akire számítani lehet.

Tímea Szabó

Kedves, segítőkész csak ajánlani tudom .

Szöginé Hinkó Kitti

Nem csak jó "ingatlanost" kerestem, de legalább olyan fontosak voltak számomra az olyan emberi értékek is mint a kedvesség, közvetlenség, pozitív gondolkodásmód, hiteles képviselet. Évi személyében megtaláltam mindezt. Csak ajánlani tudom.

dr. Zámbó Judit

Rendkívül felkészülten és lelkiismeretesen végezte munkáját. Akárhányszor zaklattuk mindig kedves és türelmes volt, köszönjük szépen.

Gémes István