Unger-Takács Anikó
+36 (70) 235 7733
unger.aniko@ving.hu

Exkluzív családi ház, gyönyörű kerttel, kültéri medencével

269 000 000 Ft
300 m2
Családi ház

 

Győr-Révfalu csendes utcájában, a Mosoni-Dunától 180 méterre ajánlom figyelmébe ezt a rendkívüli adottságokkal rendelkező, mind megjelenésében, mind műszaki tartalmában ritkaságnak számító kétszintes családi házat.
Egy gyönyörűen parkosított 1016 nm-es telken található ez a színvonalasan kivitelezett, tökéletes állapotban levő ingatlan. Tágas terek, intim kert, környezettudatosság és energiatakarékosság jellemzi a házat!
És ez még nem minden!

Ez a 2005-ben saját részre épült családi ház a mai elvárások szerint is kiváló műszaki tartalommal épült. Ritka az olyan ingatlan, ahol az anyagok kiválasztására és a kivitelezés minőségére ennyire odafigyeltek volna.
Az egyedi tervezésű, közel 300nm alapterületű épület teljes felülete klinkertéglával borított. A téglaburkolat masszivitása, ellenállóképessége az épület értékét, presztízsét nagyban emeli. Falazata B38-as tégla + 5cm-es szigetelés+1,5cm klinkertéglaburkolat, mely jó energia háztartást nyújt.
A fűtésről egy prémium kategóriás Buderus gázkazán gondoskodik, a hőleadók a szobákban radiátor+falfűtés, a kerámiaburkolattal ellátott helyiségekben padlófűtés, az emeleten plusz mennyezetfűtés is beépítésre került. A nappaliban klímaberendezés is található, ami gyors megoldást biztosít akár a hűtés, akár a fűtés terén is. A ház rezsije méretéhez képest alacsony, ami a modern fűtési rendszereknek, a napkollektornak, a külső hőszigetelésnek, és a saját kútnak is köszönhető.
A melegvíz előállítását és nyáron a medence fűtését a napkollektor biztosítja, ill. egészíti ki. A melegvíz tárolását egy 400 literes melegvíztároló tartály biztosítja.
- fűtés: gáz (padló-, radiátor-, falfűtés, emeleten plafonfűtés is), nappaliban kandalló
- hűtés: nappaliban külön klíma, de kiépített falhűtés is van, emeleten plafonhűtés is.
Az alsó lakószint 202 nm alapterületű.
Egy tágas előtérből a közel 44nm-es, különleges kialakítású nappali nyílik, mely nagy belmagasságú, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal bír. A mennyezet 1/3 része kiváló hőegyenértékű üveggel fedett, melyre motorizált árnyékoló került felszerelésre, szélvédelemmel ellátva. A nappali másik ékköve egy fatüzelésű kandalló, mely meghittséget, jó hangulatot biztosít a hűvösebb estéken.
A konyha a nappaliból egy kétszárnyú, csodás ólomüveggel díszített ajtón keresztül közelíthető meg. Innen nyílik egyik oldalon a kamra, másik oldalról pedig a kazánház, mely egyben háztartási helyiség is és a fitnesz szoba, mely a kertből külön bejárattal is rendelkezik.
A nappali másik oldalán, egy elszeparált részen található 3 tágas szoba, 2 gardrób, 2 fürdőszoba és 1 tároló helyiség.
Az előszobából megközelíthető még egy vendég wc és a két autó befogadására alkalmas, elektromos garázskapuval nyitható, fűtött garázs további 36nm-en.
Az emelet rész féltetőtéri megoldással, nettó 61, bruttó 71nm alapterületű. Itt található 2 hálószoba és 1 fürdőszoba, konyha, kamra, valamint egy ötletesen a tetőtérben kialakított hobbyszoba.
A közös- és vizeshelyiségek járólappal, a szobák parkettával burkoltak. Minden fürdőszobában wc és bidet is van, a földszinten tusolók, az emeleten kádas a fürdőszoba. A vendég wc-ben kézmosó, wc, pisoar kapott helyet. Sokunk számára fontos, hogy valamennyi fürdőszobának ablaka van!

A tervezés során a szobákat úgy alakították ki a nyugodt pihenés érdekében, hogy fürdőszobákkal nem határosak, ill. az emeleti szint utcafronti, míg a földszinti privátrész elsősorban udvari tájolású.
Az ingatlan egyedi Thermoplan nyílászárókkal, központi porszívóval, riasztóval felszerelt.
A kert riasztó,- és kamerarendszerrel, infravédelemmel és automata öntözőrendszerrel rendelkezik. A nem füvesített területek természetes kőburkolatot kaptak.
Az automata öntözőrendszer vízellátását egy 70 m-es fúrt kút biztosítja. Erről tölthető a frissen felújított 4x12 m-es, 1,40m mély medence is.
Az udvaron 27nm-es fedett terasz ad helyet a családi, baráti összejöveteleknek, nagy méretű kemencével. Mellette egy külön bejáratú kamra található, ahol egy kinti hűtő, fagyasztó és nem utolsó sorban a kényelem kedvéért mosdó, és wc is van. A fedett teraszról csodás panoráma nyílik a medencére és a kertre. Nem vitás, olyan, mintha nyaralnánk…
A luxus minőség, az élhető terek, az úszómedence, a mesés kert, mind-mind meghatározza az ingatlan exkluzív alaphangulatát. Az ideális otthon megteremtéséhez a Dunapart közelsége, a kertvárosi légkör nyugalma, jó levegője is hozzájárul.
Az ingatlant a természetet kedvelő családoknak ajánlom, akik szeretik a nagy kertet, a tágas teraszt, a csendet és a meghittséget.
Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok. Igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és CSOK tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem, hívjon az alábbi elérhetőségen:
Unger-Takács Anikó: +36702357733

Azonosító
362557
Ügyvitel
Eladó ingatlan
Jogviszony
Tulajdonjog
Cím
Győr Révfalu
Méret
300 m2
Telek méret
1016 m2
Hálószobák száma
5 db
Félszobák száma
1 db
Nappalik száma
1 db
Fürdőszobák száma
3 db
Szintek száma
2
Fűtés
Egyedi gáz / falfűtés
Állapot
Kiváló
Parkolás
Garázs
Kilátás
Kertre néző
Közművek
Víz, Áram, Gáz, Csatorna
Extrák
alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, terasz, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, automata öntözőrendszer, kertvilágítás, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napkollektor, riasztó rendszer, dekorvilágítás, kandalló, szauna, kemence, napvédő rolók, falfűtés